Äntligen

Äntligen är det fredag!! Dagen som många går runt och väntar på hela vecka och när den efterlängtade dagen är här ja då är man helt slut!  
Fredags mys brukar stå i min familj högt i kurs.  Vi lagar mat tsm. Äter godis och myse ör oftast med att se en bra film. Slutar alltid  med att jag däckar innan barnen framför tvn.
Så fredags mys borde man egentligen ta i början av veckan då man är utvilad och har mer ork att hitta på bgt roligt tsn med sin familj .
Oftast så väntar man på sk.  Rätt tillfällen och man ska inte ha så bråttom för man har hela livet på sig osv.  Ofast så är dessa råd man får om saker och ting. Men vem vet hur länge var och en lever?  Menar inte att man ska slänga sig in i saker och ting men varför vänta för länge?  
Nä bättre att njuta av varje dag. Ta inget för givet och vänta inte för du har ingeb aning om vad som morgon dagen har att erbjuda

Kommentarer:

1 A.H:

Precis!! Man ska njuta av varje dag, för livet är vackert! Vad gott att du har skrivit igen! Synd att det går så länge mellan gångerna! Det finns faktiskt dom som ser fram emot dina inlägg ;-)

Kommentera här: