våga vägra halloween

Denna dag kommer från Usa. Denna dag denna högtid har vi börjat mer och mer tagit till oss i våra hem och i vårat samhälle.

Själv som många andra tog jag och min familj också till oss detta. Barnen tyckte det var skoj att få klä ut sig för att sedan gå runt i området. Knacka på dörrarna för att säga godis eller bus för att sedan gå en liten spökrunda som vår gård annordnat. Avslutades med korvgrillning och barnen busade om kring.

Detta året kommer jag vägra denba högtid. Folk klär ut sig så att man ska tro att de ska gå på maskerad eller något liknande. För att sedan råna.misshandla eller ha ihjöl andra. Folk har hittat sätt att verkligen förstöra för andra.
Anton som stack ner lärare och barn i Trollhättan. Efter bara några dagar så tog polisen ytterligare en son var utklädd han befann sig på spårvagnen här i göteborg med pistol på sig han skukke till skolan blev hans svar när de frågade vart han var på väg.
Igår så var det ytterligare en skjutning i gbg ganska nära mig. En tjugosexårng dog.
Detta våld måste få ett slut.

Vad har då detta med sakeb att göra? Att ja vägrar halloween ?
Helt enkelt jag vågar inte ha ute mina barn jag vågar inte befinna mig ute bland förklädda mönniskor som ska skrämma skiten ur en. Vem vet vem det ör bakom masken kanske ett barn kanske en vuxen som är ute tsm med barnen eller just en idiot som ör förklädd och ska just råna. Misshandla eller ha ihjäl någon.

Nej tack jag tänker inte chansa jag stannar hellre inne denna dagen och har en mysig kväll tsm med mina barn o hedrar de som har gått bort.